Milorad Čavić ima novu devojku

Izvor: Kurir
Postavljeno 12 Jun 2013

Milorad Čavić se ponovo zaljubio. Ovog puta izabranica njegovog srca je Tomislavka Vojvodić, kojoj od milošte tepaju Tomana. Plivač je sa dvadesetšestogodišnjom studentkinjom iz Zrenjanina u vezi već mesec dana.

milorad-cavic-tomislavka-vojvodic

- Milorad i Tomana su se upoznali preko zajedničkih prijatelja i ubrzo su započeli vezu. Od tada se ne razdvajaju i zaljubljeni su do ušiju – kaže naš izvor i dodaje:
- Ona je rodom iz Zrenjanina, ali studira u Beogradu na Megatrendu, tako da se viđaju svakodnevno, odnosno kad god im obaveze to dozvoljavaju. Milorad je često menjao devojke, ali njegovi prijatelji kažu da je Tomana tip osobe s kojom bi mogao da se skrasi – naglašava naš sagovornik.

Čavić je, prema pisanju medija, od maja 2001. godine, kad je raskinuo s odbojkašicom Ivanom Đerisilo, s kojom je bio na korak od braka, ušao u nekoliko veza, a njegove izabranice su bile manekenke, kreatorke, sportistkinje…
Pokušali smo da direktno od Čavketa čujemo kako mu je sad i da li možda planira ženidbu, ali nismo uspeli da ga dobijemo.

Reklame

Ostavite komentar