Miroslav Ilić pevao u K. Mitrovici

Izvor: Novosti.rs
Postavljeno 19 Jun 2013

Iz grla više od 5.000 ljudi okupljenih na Trgu Šumadija u severnom delu Kosovske Mitrovice čuli su se u utorak uveče hitovi doajena narodne muzike Miroslava Ilića, koji je u ovom gradu održao koncert u okviru 19. Sabora kulturnog stvaralaštva Srbije.

spek-Miroslav-Ilic-u-KM1_620x0

 

U pratnji orkestra Miše Mijatovića, Slavuj iz Mrčajevaca zabavljao je publiku više od dva sata, a okupljenima je na početku poručio: “Ako vam se igra igrajte, ako vam se peva pevajte, a mi ćemo učiniti sve da se ne pokajete što ste došli da se družimo”.

Za publiku različite starosne dobi pevala je i Dejana Đekić, koja nastupa na svim koncertima Miroslava Ilića.

Mitrovčani su za Ilića pripremili i vatromet, a on im se odužio pesmama koje je pevao po njihovoj želji. Za one koje pamte njegov početak otpevao je “Devojka iz grada”.

- Svima vama u Kosovskoj Mitrovici i na Kosovu i Metohiji neka da Bog miran san i svu sreću ovog sveta. Svaku akciju koja čuva srpsku tradiciju i identitet podržavam i sam ponekad učestvujem u organizaciji. Ja sam se lepo proveo, a nadam se da ste i vi uživali – rekao je Slavuj na kraju koncerta i domaćinima poželeo da još dugo traju.

Reklame

Ostavite komentar