Ovo je novi Mister Srbije

Izvor: opera-17.com
Postavljeno 14 Jun 2013

Mister Srbije 2013 Danijel Karačonji na ovogodišnji izbor za Mister International u Indoneziji, ide u društvu sa pobednikom finala izbora Mister Slovenije 2013 Juretom Ruganijem. Naš predstavnik je na finalnoj večeri za Mistera Slovenije 2013 bio član komisije, gde je sa drugim znanim osobama Slovenačke javne scene učestvovao u donošenju odluke o ovogodišnjem predstavniku Slovenije.

mister

Komisiju su sačinjavali Slovenački poznavaoci mode, organizatori, kao i specialni gost Mister International 2010 Ryan Terry. Ovo je bilo prvo predstavljanje javnosti i medijima ovogodišnjeg Mistera Srbije 2013. Danijel će predstavljati Srbiju u Indoneziji na izboru za Mister International u Novembru. Vlasnik licence izbora Mistera Srbije, Erik Ferfolja, se nada da će i u Beogradu uskoro imati mogućnost organizacije sličnog događaja i kaže: »

- Nadam se da će titula Mister uskoro biti dovoljno jak brend na našim prostorima, kako bi takođe uradili nešto za društvo, da njegovi koraci i reči mogu biti odlučujući.

Danijel Karačonji (26) je iz Sombora, i zbog prethodne saradnje sa agencijom Mister Model Management u Ljubljani, dobio je priliku da ponese ovu laskavu titulu. Završio je studije novinarsta na Filozofskom fakultetu u Novom Sadu i svoju dalju karijeru vidi u organizaciji događaja i odnosima sa javnošću. Kako kaže, nada se da će naredna godina uz ovu titulu doneti nova poznanstva, lepa iskustva kao i nove poslovne mogućnosti.

Reklame

Ostavite komentar