Skandal na Farmi: Ekrem pozdravljao Hašima Tačija!

Izvor: pulsonline.rs
Postavljeno 17 Jun 2013

Ekrem Jevrić u direktnom prenosu podržao Kosovo.

ekrem

On je preksinoć na Farmi malo više popio, pa je po običaju počeo da priča stvari zbog kojih je produkcija morala da prekine program. Svojim nebuloznim izjavama nastavio je da šokira gledaoce.

Noć je mirno tekla sve dok Ekrem nije počeo da pozdravlja sve redom, počevši od Jelene Karleuše, Šabana Šaulića, Šerifa Konjevića, a završio je na veličanju Kosova kao države i njihovog državnog vrha. On je uputio posebne pozdrave predsedniku Kosova. I to usred Srbije! Pošto verujemo da nema pojma ko je Atifete Jahjaga, verovatno je mislio na Hašima Tačija.

Produkcija je nakon Ekremovog spominjanja Kosova odmah prekinula prenos. Snimak se ne može naći na na Jutjubu.

Na internetu su osvanuli brojni komentari upereni protiv Jevrićevog u najmanju ruku bezobraznog izlaganja, a mnogi su se bunili što je sporni materijal uklonjen i što se tako od javnosti prikriva provokatorski ispad učesnika šoua.

Pljuvao po Đurđevdanu

Ekrem je početkom maja vređao Đurđevdan. On je tada rekao da krsna slava koju slavi veliki broj pravoslavaca nije ništa važno i da to nije nikakav dan. Zbog toga nije ni opomenut, a zbog poslednjeg ispada trebalo bi da bude kažnjen.

Reklame

2 komentara

  1. Edin said on 17/06/2013 at 12:52

    Nije mi jasno sta je ovdje problem jer prije par sedmica je Era u drustvu Meme i jos dva farmera velicao Radovana Karadzica. Naime, pricao je da je u bio prije par godina u republici srpskoj (ne kaze u Bosni) u okolini Banja Luke kod svog prijatleja koji ima hotel i koji mu je kako je rekao dao posebno odabranu sobu i specijalnu sobu u kojoj je, kako rece Era, boravio radovan Karadzic.
    Koliko mi je poznato Hasim Taci je oslobodjen a Karadzic nije presudjen tako da tu, za mene, pravno gledano, nema nista sporno, osim sto vrijedja Era nesrbe a Ekrem Srbe. Toliko o dosljednosti Zadruge i izbacivanju Zorice a vracanju Irvasove.

  2. veselin iz niksica said on 18/06/2013 at 14:04

    debil iz rozaja.cigan glibavi

Ostavite komentar