Slađa Delibašić prodaje automobil zbog države

Izvor: Alo.rs
Postavljeno 12 Jun 2013

Besna na državu kojoj je, kako sama kaže, za četiri godine dala brdo para za svog “krajslera”, Slađana Delibašić je odlučila da ga proda za 12.000 evra i za naš list otkriva da su je auto i troškovi oko njega koštali živaca, te ga je stavila “na doboš”

sladja

 

- Auto je u perfektom stanju, ali je benzinac i ima veliku kubikažu i ja sam za četiri godine dala toliko para da sam mogla nova kola da kupim. A pri tom sam 30 puta upala u neke rupe po Novom Beogradu i na ivici sam sloma zbog kola i puteva u Srbiji. Sad sam negde i odustala od prodaje, radije bih ga menjala za nekog džipa uz doplatu.

Za njega me je samo registracija koštala 21.000, a porez 56.000 dinara. I ovoj državi umesto da imponuje da njeni građani voze dobre automobile, oni umesto da spuste porez na kubikažu, oni je dižu i zato ljudi voze krševe – rekla je Slađa, koja kaže da se za prodaju automobila nije odlučila zbog troškova svadbe ćerke Silvije, već isključivo zbog para koje je za četiri godine davala kako bi vozila ovog lepotana.

A osim cene za svog mezimca, pevačica je na sajtu označila i sve ostalo, te i godište njenog automobila, koji datira iz 2005. godine. U prilog mu svakako idu bela kožna sedišta, kao i činjenica da je auto baš Slađin.

Reklame

Ostavite komentar