SORAJA: Tata me finansira

Izvor: telegraf.rs
Postavljeno 25 Jun 2013

Najpoznatija srpska starleta Soraja Vučelić rekla je da je za sve ono što poseduje zadužen njen tata koji je finansira! Naime, Vučelićeva se u emisiji “Skandalozno” pohvalila da uskoro završava fakultet, ali i da joj otac finansijski pomaže, iako ona vozi kola od 50.000 evra i poseduje markiranu garderobu.

soraja-4

- Viđamo se često i volim da ga posećujem. Ali ne pomažem ja njemu, već on meni. Često mi daje novac – rekla je starleta na pitanje voditelja da li finansijski pomaže svom ocu i zasmejala ceo studio.

Podsetimo, starleta je tek nedavno uspostavila dobar odnos sa svojim ocem, koji od njenog rođenja nije mnogo mario za nju, te je ona odrasla u domu za nezbrinutu decu. Da li je istina da Soraji otac finansijski pomaže ili ne, ne znamo, ali ono što je sigurno jeste da se nedavno njena suparnica po profesiji Stanija žalila da ne može da se živi od slikanja i poziranja u klubovima. 

Na koji način onda ova starleta vozi skupocena kola, letuje po mondenskim mestima i nosi firmiranu garderobu, ostaće nepoznato, izgleda zauvek. Takođe, skrivena iza vela ostaće i informacija kako Soraja regularno završava treću godinu psihologije, iako ne zna osnovne podatke iz istorije i geografije, budući da nije znala gde je Prilep i ko je Karađorđe, niti kada je Sulejman živeo.

Reklame

Ostavite komentar