Trač ili istina: Keba stavio trajnu šminku

Izvor: opera-17.com
Foto: Keba
Postavljeno 01 Jun 2013

Nakon što je istetovirao obrve, Dragan Kojić Keba otišao je i korak dalje kada je reč o ulepšavanju, pa je poput pravog metroseksualca uradio trajnu šminku.

keba

Naime, Keba se podvrgao metodi koja je veoma popularna među ženama, a podrazumeva ubacivanje pigmentne boje biljno-mineralnog porekla u plitke slojeve kože iscrtavanjem tankih linija ispod očiju.

Keba je jedan od retkih na našoj estradi koji se ne libi da priča o toj temi, a linije oko očiju uz samu ivicu trepavica su diskretne, pa retko ko može i da primeti da je folker našminkan.

Dok u svetskom šou biznisu muškarci odavno koriste mejkap i javno ga pokazuju, kod nas su to uglavnom mlađi muškarci koji prate svetske trendove. pak, u Kebinom slučaju je drugačije, on je prvi iz njegove generacije koji prati modu, što je u više navrata i istakao.

Iako je to bolan metod, Keba je po svemu sudeći istrpeo sve kako bi narednih nekoliko godina bio miran kada je o šminkanju reč. Kojić je tokom prošle godine sa svojim prijateljima na „tviteru“ podelio fotografije na kojima sedi kod stomatologa i popravlja zube, a na kojima su se videle i njegove istetovirane obrve.

Reklame

Ostavite komentar