Vendi: Vesna Rivas je ludak i lažovčina!

Izvor: Kurir
Postavljeno 15 Jun 2013

Vesna Vukelić Vendi razotkrila je Vesnu Rivas.

vendi-vesna-rivas-svadja

Ona kaže da joj je koleginica priznala da je pratila Miloša Bojanića na Farmi i da je opčinjena njegovim ponašanjem, a sada tvrdi da rijaliti u kojem učestvuje nikada nije gledala.

- Pre izvesnog vremena, kada sam izašla s Farme, srela sam Vesnu Rivas. Udavila me je komplimentima, ali i naglasila da bi ona bila mnogo oštrija, da bi svima je. ala mater, baš po uzoru na Miloša Bojanića. Kaže da joj je idol i da je pokazatelj kako sam protiv svih treba da se krene u rijaliti, kako je to siguran način da se dođe do pobede. Davila me je obašnjavajući do najsitnijih detalja šta se dešavalo u „Farmi“, pa sam shvatila da je pomno sve pratila – ističeVendi.

Ona je zatečena Rivaskinim ponašanjem u rijalitiju.
- Pomislila sam da ovakve stvari može da iznese samo neko ko je ludak, ko nema samosvest, introspekciju, jer ići kao pobesneli pas po Farmi i ujedati druge na životinjskom nivou može svako, ako je lud – kazala je Vendi.

Pevačica ističe da joj je žao Goce Božinovske.
- Žao mi je Gordane Božinovske jer je vidim kao Pepeljugu koju su napale maćehine ćerke drndare u svom gnevu, ljubomori i zavisti.

Reklame

Ostavite komentar