Nela Vidakovic gola u backstage-u

Fotke postavljene 07 Jul 2013


Ekipa portala sinoć je prisustvovala snimanju jedne televizijske emisije, gde je gostovala i Nela Vidaković, koja je rešila da progovori na temu svojih novih spotova, čije se snimanje obavljalo proteklih dana pod velom tajni.

Čak je i pevačica u nekoliko navrata na svom facebook profilu pisala Strogo poverljivo. Kako je imala pauzu od 15-tak minuta između snimanja numera, rekla nam je da dođemo u garderobu četiri. Pokucali smo na vrata, dobili potvrdan odgovor da možemo da uđemo, a tamo imali smo šta i da vidimo. Pevačica u gaćicam i brusu. Kako nam je fotograf uvek spreman za akciju, napravio je nekoliko fotografija, dok se Vidakovićeva presvlačila.

Tek kada je blic počeo da seva, ona je odreagovala i počela da psuje i brani da slikamo i snimamo, da bi potom pozvala i obezbeđenje. Momci koji su zaduženi za bezbednost su nam rekli da je mislila da je na vratima njen momak i zatražili su ljubazno da fotografije izbrišemo na licu mesta. Dok je trajao razgovor sa njima slike i snimak su vec bili na netu. Video zapis možete pogledati na sledećem linku:

Pogledajte fotografije

(procitajte komentare drugih ili ostavite svoj komentar)

Crveni tepih - fotogalerija « Prethodna Sledeca »

Gledate sliku broj 1 od ukupno 2 slika.

Crveni tepih - fotogalerija « Prethodna Sledeca »

Gledate sliku broj 2 od ukupno 2 slika.

Ostavite komentar