Pretučen Dejan Stanković !?

Fotke postavljene 08 Jul 2013


Voditelj Dejan Kralj se prilikom gostovanja u emisiji “Vanredno izbacivanje” na televiziji Pink pre četiri dana prisetio i svog učesća u istom i priznao kako je imao seks iza sena. Isto tako je opleo po pevačicama i rekao da su navikle da dva do tri puta dnevno imaju seks i sada tamo kriziraju bez njega.

On je navodno nakon završene emisije krenuo svojim automobilom, kada je primetio da ga neko prati. Kako navode iz  njegove PR službe, automobil je bio “prilepljen” uz njegov, pa nije mogao da pobegne.

- Nepoznati mladići su mu preprečili put, on je bio prinuđen da zaustavi svoj automobil. Napali su ga, skinuli i oduzeli mu automobil. Skinuli su ga do gole kože, i ostavili golog na sred puta. On je dugo stopirao, nakon čega ga je primio jedan čovek i odvezao kući. Dan posle toga proveo je kod psihijatra  – stoji u PR saopštenju.

O čemu se zapravo radi? Da li je ovo sve istina ili je voditelj odlučio da još jednom skrene pažnju na sebe? U svakom slučaju, ne želimo da budemo u njegovoj koži, i ako se ovo zaista dogodilo ostaje pitanje da li je Dejan dao iskaz u policiji i da li su pronađeni njegovi napadači?

Izvor: pulsonline.rs

 

Pogledajte fotografije

(procitajte komentare drugih ili ostavite svoj komentar)

Crveni tepih - fotogalerija

Ostavite komentar