TV Prva: Novi šou umesto Prvog glasa Srbije

Izvor: Novosti.rs
Postavljeno 03 Jul 2013

Da će jesen na TV Prva biti raspevana i razigrana, “Novosti” su se, kao specijalni gosti Antena grupe u Atini, uverili na superfinalu muzičkog šoua Your Face Sounds Familiar. Serijal koji je osvojio Grčku, ali i publiku drugih zemalja u kojima se prikazuje, krajem septembra će stići i na naše medijsko nebo – na TV Prva.

spek-novi-sou_620x0

Direktno na licu mesta, saznali smo i kako izgleda koncepcija ovog šoua – javne ličnosti se takmiče u imitaciji domaćih i svetskih muzičkih zvezda, takmičare ocenjuje žiri (takođe poznati), publika i drugi takmičari, a novac koji osvoji pobednik odlazi u humanitarne svrhe. Ono što je, između ostalog, drugačije u odnosu na većinu sličnih programa jeste to što se učesnici ne eliminišu, već se sabiraju poeni iz emisije u emisiju, na osnovu kojih se takmičari rangiraju od prvog do poslednjeg. U superfinalu se, od ukupno deset takmičara, za titulu najboljeg nadmeću četiri imitatora.

Ako je suditi po zavidnoj popularnosti šoua u Grčkoj, čija je završnica ostvarila udeo u gledanosti od 51,8 odsto, i srpska publika ima razloga za velika očekivanja. Iz TV Prva kažu da će kvalitet i raznovrsnost programa i dalje biti uporište njihove šeme.

- Prva priprema vrelu jesen! Cilj nam je da postavljamo sve više standarde kada je reč o tehničkim kapacitetima i novitetima, te ćemo tako ponovo pomeriti granice u domenu zabavnog programa – kaže direktor TV Prva Dragan Nenadović, dodajući da će gledaoce obradovati i novim hit emisijama koje do sada nisu viđene na našem tržištu.

Još nije odlučeno kako će se naziv ovog serijala, koji se emituje širom sveta, prevesti kod nas. Pregovori sa učesnicima i žirijem su, kako saznajemo, u toku i tu možemo da očekujemo velika iznenađenja. Takmičari će se transformisati do potpunog neprepoznavanja, što bi trebalo da zaseni gledaoce. Zbog toga će u igri biti čitav tim profesionalaca – maskera, stilista, šminkera i koreografa.

Reklame

Ostavite komentar