Goca Tržan u sjajnoj formi

Izvor: Svet.rs
Postavljeno 03 Aug 2013

Od kako je tokom učešća u rijaliti šou “Survajver” sjajno doterala liniju, pevačica Goca Tržan je uspešno i održava, u inat zlim jezicima.

stara-kafana-otvaranje

Iako je po završetku serijala i povrtaku sa Filipina izjavila kako će se posvađati sa svakim ko joj samo pomene pirinač, danas se ova namirnica često nalazi na Gocinom tanjiru, a rižoto je prvi izbor kada je gost restorana “Zaplet” jednog od najprestižnijih u Beogradu. “Ovde uvek dolazim kada želim nešto neobično, gotovo uvek uzimam rižoto i čorbu od bundeve“, preporučuje pevačica u restoranu u kojem se spaja naizgled nespojivo.

Kako Lenina mama priznaje, veliki je obožavatelj nacionalne kuhinje, i kad bira restoran u koji će otići na ručak glavni kriterijum je da hrana bude sveža i lepo pripremljena, pa je tako otkrila Staru dušanovačku kafanu. “Često tamo odlazim na dimnjenu vešalicu, znam da će biti super pripremljena i da je hrana sveža, upravo to zahtevam od restorana. Ne volim mesta na kojima se hvale ogromnim porcijama, jer mi kvantitet ništa ne znači, ako to nije ukusno. Veliki sam ljubitelj salate i važno mi je kako je pripremljena, a velki plus ima objekat u kojem se služi domaća lepinja, od integralnog brašna, a ne rezani hleb iz supermarketa“, kaže Goca, koja se drži devize manje je više kad je izbor jela u pitanju.

 

Reklame

Ostavite komentar