Trač ili istina: Ana ostavila Paunića

Izvor: vesti-online.com
Postavljeno 23 Oct 2013

Nismo se još ljudski navikli na novu sportsku romansu teniserke Ane Ivanović i košarkaša Ivana Paunića, a već stiže vest da su izgleda već raskinuli!

ana-ivanovic

 

Ivan Paunić je nedavno potvrdio da on i Ana uživaju, ali izgleda da je svemu tome došao kraj, posle samo mesec dana, pišu beogradski mediji.

Izgleda da je Ivanovićeva ostavila srpskog košarkaša. Sumnjivo je bilo to što je prestala da ga prati na Tviteru, gde su prvo mogli da se primete znaci da se između njih nešto dešavalo.

Kruži priča da se Ana razočarala kada je saznala da je njen novi dečko pokušavao na sve način da doturi medijima informaciju da su zajedno, zbog čega ga je na kraju ostavila.

Paunić nije želeo da komentariše ova saznanja i sve što se od njega moglo čuti povodom ovog raskida jeste apel da mediji prestanu da se bave njegovim i Aninim privatnim životom. Na kraju se čak i izvinio porodici Ivanović:

- Uputio bih još jedno veliko izvinjenje pre svega Ani i njenoj porodici što su u prethodnih par dana moraju da čitaju stvari o mojoj prošlosti koje nemaju veze sa istinom, rekao je na kraju obraćanja Ivan.

Reklame

Ostavite komentar