„Survivor” na TV Novoj

Izvor: 24sata.rs
Postavljeno 04 Dec 2013

Produkcija “Vision team” kojom rukovodi Dragan Đurković do sada je bila poznata po serijalu “Survivor”. Kako je on jedan od osnivača Televizije Nova, koja bi trebalo da startuje s emitovanjem već sredinom decembra, sva je prilika da će se peta sezona “Survivora” prikazivati na toj televiziji.

survajver

 

U prethodnoj sezoni “Survivora” učesnici ovog rijaliti šou-programa boravili su na Filipinima, a ovaj će takođe otputovati na neku sličnu egzotičnu destinaciju. VIP učesnici ovog serijala trebalo bi da se okupe već početkom godine i da počnu takmičenje na nekom tropskom ostrvu. Andrija Milošević će ponovo biti u ulozi voditelja popularne rijaliti emisije.

Televizija “Nova” je dobila dozvolu za emitovanje u kablovskim sistemima, tako da će gledaoci u Srbiji vrlo brzo moći da vide njihov program. Bernd Matijas Ditel je najveći investitor i vlasnik.
Pored Dragana Đurkovića, koji je manjinski suvlasnik sa 7,9 odsto, sedam odsto ima i „GMG medija grupa“ u vlasništvu Nemca Urliha Broka. Planirano je da novi vlasnici ulože oko 18 miliona evra u ovu kuću, a glavni programski aduti biće premijere novih sezona serija “Sulejman Veličanstveni” i “Budva na pjenu od mora”.
Reklame

Ostavite komentar