Doris Dragović: Volela bih da prošetam centrom Beograda

Izvor: Telegraf, Naxi radio| foto: Naxi radio
Postavljeno 30 Jan 2014

Hrvatska pevačica Doris Dragović, koja će 14. februara održati koncert u “Kombank areni” u Beogradu, objasnila je da se zbog medija povukla iz javnosti, ali i da Evrovizija, gde je i sama učestvovala pre više od 20 godina, više nije isto takmičenje.

388614_doris-dragovic-1_f

 

Ona je u emisiji “Glamur” na TV Hepi ispričala zbog čega se retko pojavljivala u javnosti.

“Nije me bilo jer sam se povukla od medija koji su promenili svoj lični opis, jedno deset, petnaest godina unazad i počeli da igraju po pravilima na koje ja nisam navikla i nisam naučila. Govorim o vremenu kada je sve požutilo i prežutilo, i kada su neki bizarni događaji i slučajnosti postali važnije od stvarnog života”, rekla je Doris, odbijajući da priča o novokomponovanoj muzici koja hara Balkanom.

Gostujući na Naxi radiju Doris je ispričala da bi volela da se prošeta Beogradom, ako bude imala vremena.

“Ukoliko mi dozvole obaveze imam želju da prošetam malo kroz grad i da se, ako ikako uspem, susretnem sa centrom i starim delom Beograda koji je naprosto magnetičan. To je deo grada koji je poseban, koji je iako star, u sebi pun mladosti i života”.

“Sve je rezultat velikih promena u društvu, ali to je tema koja bi nas dovela u daleke priče”, kratka je bila pevačica.

Između ostalog, Doris je istakla da se ne kaje zbog nečeg što je do sada uradila u svojoj karijeri, jer, kako kaže, ma koliko uspeh bio mali ili veliki, ili neuspeh – njen je!

O Evroviziji, na kojoj je pre dve decenije ostavila veliki pečat, kao jugoslovenska predstavnica, Doris Dragović kaže: “To više nije pevačko takmičenje! Danas je sve to postalo takmičenje u tome ko će imati bolja svetla i dima na sceni, sad je važniji i vatromet, a nigde nema pesme!”.

Reklame

Ostavite komentar