Kim Kardašijan zbog ogromne guze plaća krojača 5.000 $ dnevno

Izvor: Daily Mail, telegraf.rs| foto: instagram.com
Postavljeno 23 Jan 2014

Najpoznatija američka starleta Kim Kardašijan angažovala je ličnog krojača Kornelijusa Klaja koji je njoj i njenom suprugu Kanje Vestu na raspolaganju 24 sata, i koga plaća 5.000 dolara dnevno!

362743_kim-kardasijan-posle-porodjaja-2013--foto-instagram-com_f

 

Naime, starleti je neophodan lični krojač kako bi sve njene pantalone i farmerice mogao da prekroji po njenoj meri, budući da zbog prevelike zadnjice ne može da stane u džins konvencionalnih dimenzija.

- Kim ima struk veličine 36, dok joj je zadnjica veličine 42, pa često kupi broj veće pantalone, koje 23-godišnji dizajner prekroji i suzi u struku. Visoka je samo 157 centimetara, pa mora da ih skrati kako bi joj dobro stajale – otkrio je izvor za Dejli mejl.

Klaj se prvi put sreo sa Kardašijanovima tokom jednog šopinga, gde ga je Kanje Vest zaustavio zbog njegovog ekscentričnog izgleda, te su razmenili i-mejl adrese. Ubrzo posle toga, selebriti par zaposlio je mladog studenta, koji je napustio koledž zbog ove nesvakidašnje ponude.

Kada je ovaj dobro plaćeni krojač u pitanju, zanimljivo je i to da je na koledžu odbio da nosi uniformu, već se na nastavi pojavljivao u sopstvenoj kreaciji. Uz sve to, Klaj je opsednut sa bujnogrudom Niki Minaž.

Reklame

Ostavite komentar