Ona je neiskrena, neurotična i ističe joj rok trajanja

Izvor: opera-17.com
Postavljeno 28 Jan 2014

Folk pevačica Mina Kostić je prethodnog vikenda trebalo da nastupi u Extra klubu u Luksenburgu, ali je njen nastup u poslednjem momentu otkazan.

mina-kostic

Iako situacija otkazivanja nastupa i nije tako retka kada su naše zvezde u pitanju, organizatori tvrde da je do toga došlo zbog pevačicine neprofesionalnosti.

- Razlog je jednostavno izuzetno neprofesionalno ponašanje Mine Kostić kao i neispoštovan dogovor od strane Mine i njenog Menadžmenta. Našem timu je izuzetno žao što smo bili prinuđeni da u poslednjem momentu otkažemo natup u čiju smo promociju uložili puno truda, rada i materijala. Do poslednjeg momenta smo u telefonskim razgovorima sa Minom i njenim menadžmentom pokušavali na sve načine da sprečimo da dotle dodje, međutim gospođa Kostić je sve učinila kako ne bi izašla u susret. Već 3 godine radimo profesionalno, svaki novi event je novi izazov i rizik, a u slučaju Mine Kostić se ispostavilo da smo imali posla sa neprofesionalnom i neiskrenom osobom, a to do sada nikada nismo doživeli. Mi smo uvek spremni na kompromise i prihvatamo puno toga ali ne po svaku cenu i sigurno ne prihvatamo ucenjivanja neurotičnih “estradnih umetnica” kojima rok trajanja polako ističe - navodi se u saopštenju organizatora pomenutog pevačicinog nastupa u Luksemburgu.

Mina se za sada nije oglašavala povodom ove teme.

Reklame

Ostavite komentar