Jelena Golubović napustila Vendi i rijaliti

Izvor: pulsonline.rs
Postavljeno 28 Feb 2014

Jelena Golubović, rediteljka i pobednica Farme 5, napustila je novi rijaliti program “Odavno posvađane”, u kojem je učestvovala zajedno sa Vesnom Vukelić Vendi, zbog problema na snimanju i pre svega zbog neslaganja sa montažerima.

52114_jelena-i-vendi_af

- Tačno je, napustila sam snimanje zbog veoma loše atmosfere. Ne može montažer da bude reditelj. Svađali su se na snimanju i prenosili negativnu atmosferu između mene i Vendi, s kojom sam imala dobru tehničku saradnju. Moraš da imaš jakog reditelja, ako ne, ja ću sama da režiram – rekla je Jelena Golubović za Kurir.

Jelena je samo posle 10 dana napustila rijaliti, ali je napomenula da bi mogla da se vrati ako se sve sredi u organizaciji, jer ona kao pobednica Farme za koju su ljudi glasali duguje to njima da je gledaju besplatno.

- Sa Vendi sam ostvarila tehničku saradnju i naš sukob smo stavili sa strane. Nisam mogala da promenim mišljenje o njoj jer na snimanjima nismo ništa privatno pričale. I dalje mi je čudan njen fenomen da egzistira samo sa jednim hitom. Različitog smo karaktera, sem što smo obe temperamentne i jako energične. Ono što sam primetila, jeste da se okrenula veri i to je lepo i ima savest. Međutim, i dalje joj se sve vrti oko đ*ke i veličine polnog organa, ali me ipak poštuje i ne frlja se više sa rečima iz Vujaklije – rekla je pobednica rijaliti šoua Farma.

Reklame

1 komentar

  1. SNEZANA said on 14/03/2014 at 16:48

    HAHAHAHA…. ODAVNO SE NISAM OVAKO SMEJALA. PA ONA JE NAJVECA SVADJALICA OD SVIH JAVNIH LICNOSTI KOJE ZNAM. SAMO PSIHOPATA KAO STO JE ONA JE MOGAO DA IZABERE JELENU DA POBEDI NA FARMI. STRASNO…

Ostavite komentar