Ovo je Pinkov plan za uništenje Granda

Izvor: pulsonline.rs
Postavljeno 17 Feb 2014

Rat Pinka i Granda ušao je u novu, još žešću fazu, a Željko Mitrović odlučio je da protera sve emisije Saše Popovića i da umesto njih pokrene sličnu narodnjačku produkciju. Umesto Granda, Pink je pokrenuo “Bravo mjuzik” – folk brend u okviru “Siti rekordsa” i planira da Grandu preotme sve što vredi, uključujući najveće muzičke zvezde.

51665_zeljko-mitrovic-i-sasa-popovic_af

Grand je već izbačen iz Klik Pink paketa, uskoro kreće emisija “Bravo šou”, a već u martu bi trebalo da počnu i audicije za Pinkovu verziju “Zvezda Granda”.

Nakon što su Saša Popović i Lepa Brena odlučili da svoju producentsku kuću, čija se gledanost zasnivala na saradnji s Pinkom, prodaju SBB-u, Mitrović je već danas reagovao – izbacivanjem Grandovog kanala iz kablovskog paketa “Klik Pink”. Telegraf ekskluzivno otkriva kako izgleda Pinkov plan za “uništenje” Granda:

- Klik Pink od danas neće imati ništa od Grandovih emisija i muzike, a umesto Grand kanala pokrenut je “Bravo mjuzik”, narodnjački TV kanal koji će raditi po gotovo istom principu kao što je radio u “vreme Saše Popovića” – kaže sagovornik Telegrafa, blizak čelnicima Pinka, i dodaje:

– Pored Klik Pinka, Bravo mjuzik kanal moći će da gledaju i kod drugih kablovskih i IPTV operatera, a uskoro bi na Pinku trebalo da krene i narodnjačka šou emisija “Bravo šou”, koja bi trebalo da bude pandan “Grand šou” i koja će biti emitovana u udarnim terminima na Pinku. U okviru muzičke kuće “Siti rekords” biće objavljivana sva narodnjačka izdanja pod brendom “Bravo mjuzik”, a posle “Bravo šoua” Pink planira da pokrene i svoj izbor za mlade muzičke folk talenate, svoju verziju emisije “Zvezde Granda”.

Sagovornik, koji j insistirao na anonimnosti, navodi da je Željko ozbiljno rešio da napravi još moderniju i savremeniju verziju “Granda”, koji će se ubuduće zvati “Bravo”:

- Pink je već napravio dogovor sa više eminentnih autora i muzičkih veličina koji će učestvovati u novom projektu izbora za Pinkovu zvezdu, a prve audicije za prijavljivanje na ovo takmičenje trebalo bi da počnu već polovinom marta. Najuspešniji u ovom takmičenju, koje će ličiti na “Zvezde Granda”, ali će biti u još modernijoj i bogatijoj produkciji, snimaće svoje albume za Siti rekords, a o njihovima karijerama će brinuti Pink i imaće ogromnu promociju.

Pored ovoga, Pink planira da u “Bravo mjuzik” dovede najpoznatija narodnjačka imena, te da sve što vredi u Grandu dovede u svoj tim:

- Najveći pevači već su kontaktirani i govotovo je izvesno da će svi koji nešto vrede vrlo brzo napustiti Grand i preći na Pink, jer im se nude mnogo bolji uslovi za izdavanje i promociju njihovih izdanja, a i znaju da su veliku popularnost i stekli najviše zahvaljujući Pinku – zaključuje izvor.

Očekuje sa Grandov odgovor, ali u svakom slučaju fanovi narodnjaka sada će imati još bogatiju i moderniju ponudu.

Reklame

Ostavite komentar