Šta je Karleuša poručila “hejterima”?

Izvor: vesti-online.com
Postavljeno 10 Feb 2014

389285_tw_ifJelena Karleuša u novom postu na Fejsbuku podseća da ima “uspešnog i mladog muža, koji nije na iznajmljivanje”, i hejterima poručuje da “može da ih kupi sa sve tonom zavisti”.

“Dragi moji, ako negirate 20 godina moje karijere, ne možete da zaboravite i činjenicu da ja nemam rent-a-muža kog moram da izdržavam rintajući vikendom po tezgama! Previše sam dobra riba za nekog neradnika i luzera”.

“Ako ste zaboravili, moj muž se zove Duško Tošić, fudbaler je, lep, mlad, zgodan, i veoma uspešan. Eto slučajno zarađuje milione, i to ne u dinarima”, napisala je Jelena Karleuša i nastavila “paljbu”:

“A sad o meni. Za 20 godina karijere sam radila i zaradila dovoljno da ne moram da tezgarim svakog vikenda. Kad pristanem da se odvojim od svoje dece – ne zaboravite da sam ja majka dve preslatke devojčice i da je to moj najveći životni uspeh – to je samo pod uslovom da mi mnogo plate. U svakom slučaju dovoljno da platim i gas, i vas divne i pametne kupim sa sve tonom zavisti koju u sebi nosite”, zaključila je JK.

Reklame

Ostavite komentar