Gde letuju poznate face iz regiona

Izvor:
Postavljeno 24 Jul 2015

tarAko je suditi prema informacijama koje smo dobili, ove godine poznate face neće priuštiti sebi skupa letovanja i egzotične destinacije. Oni koji misle da poznati ove godine letuju na mestima o kojima mnogi samo mogu da sanjaju, ipak će biti razuvereni.

 

Ako je suditi prema informacijama koje smo dobili, ove godine poznate face neće priuštiti sebi skupa letovanja i egzotične destinacije. Oni koji misle da poznati ove godine letuju na mestima o kojima mnogi samo mogu da sanjaju, ipak će biti razuvereni. Naime, ove sezone izgleda da je Turska najudaljenija destinacija godišnjeg odmora. Poznati se ove godine nisu pohvalili odmorom u luksuznim svetskim destinacijama, a mnogo njih ostalo je da uživa u lepotama Jadranskog mora.

Tarik Filipović, poznati voditelj bosanskog porekla, i njegova supruga Lejla, ove godine ipak letuju izvan Hrvatske koja je sada zemlja u kojoj žive. Njihovo odredište tako je ove godine tursko letovalište Belek u Antaliji gde su boravili sa sinovima.

tar1

tar

tar2

Kraljica estrade, Severina, iako je sebi priuštila kratki odmor, nesumnjivo je da je uživala sa dva najbitnija muškarca u svom životu, sinom Aleksandrom i dečkom Igorom. Ona nije birala ništa drugo do prelepog Zadra i luksuznog hotela u ovom mestu. Prema fotografijama sigurno je da će ovo letovanje za njih biti nešto što se pamti, a koje su objavljene na Severininom Instagramu.

sevve

Glumac Dragan Marinković Maca spas od vrelih letnjih dana ove godine pronašao je u Crnoj Gori, a njegovo odredište je plaža Waikiki u Tivtu. Na pitanje novinara kako mu je na odmoru odgovorio je u svom stilu. „Na moru je slano, slipavo, erotično, ne trebaju ti afričke šljive, samo lubenica, topla riječ, hladna piva…“. A da zaista uživa u lepotama mora i plaže, pokazuju i fotografije koje je poslao. Na selfijima sa njim rado je pozirala i lepa brineta, a kako je Maca objasnio ona je konobarica koja je rado sa njim ulazila u kadar.

maca

Reklame

Ostavite komentar