Ludi provod u Vrnjačkoj Banji

vrnjVrnjačka Banja samo unazad nekoliko godina bila je mesto koje je pre svega namenjeno lečenju, rehabilitaciji i odmoru, a danas je izrasla u turističku destinaciju koja nudi gotovo sve što bilo koji turista može da poželi.

Vrnjačka Banja samo unazad nekoliko godina bila je mesto koje je pre svega namenjeno lečenju, rehabilitaciji i odmoru, a danas je izrasla u turističku destinaciju koja nudi gotovo sve što bilo koji turista može da poželi.

U skladu s tim, noćni život je sigurno nešto u čemu će svi uživati i za sebe naći mesto po sopstvenom ukusu. Iako ponuda nije toliko mnogobrojna, ono što je sigurno jeste da je kvalitetna. U nevelikoj ponudi ipak svi mogu da nahrane svoju dušu, jer zaista ima raznovrsnih mesta.

Za one željne ludog provoda tu su klubovi gde zabava traje do ranih jutarnjih časova, a i za one koji nisu raspoloženi za moderne zvuke, tu su kafane i kafanska muzika za dobar štimung i ugođaj za dušu.

vrnj1

Nepisano pravilo Vrnjačke Banje, kako za Vrnjčane, tako i za goste, jeste da se početak provoda podrazumeva u nekom kafiću u koji se prvo odlazi na piće, a gotovo svi oni najposećeniji nalaze se duž Promenade.

Pored nezaboravnog odmora, Vrnjačka Banja raspolaže sa moderno opremljenim ugostiteljskim objektima koji poseduju divne letnje bašte, tu se pre svega podrazumevaju kafe-barovi, ali i picerije, slastičarne, restorani, i sl.

Takođe, klubovi su namenjeni za ludu zabavu, a svakog vikenda u njima se nudi širok asortiman pića, muzike, vrhunskog zvuka i rasvete, i naravno – zagarantovan provod.

Na kraju, za opuštanje i ljubitelje sevdalinke i starogradske muzike, veliki broj restorana sa ovakvim ambijentom biće upotpunjeni i sa vrhunskim gastronomskim izborom.

vr

Ostavite komentar