Merima Njegomir umalo odbila da peva u Vrnjačkoj Banji

Izvor:
Postavljeno 24 Jul 2015

meri1U okviru manifestacije „Dani Vrnjačke Banje“ Merima Njegomir umalo je otkazala koncert zbog glumice Jelene Golubović. Pevačica je pred sami nastup poručila organizatorima da neće nastupati ukoliko u to vreme na sceni bude i glumica Jelena Golubović koja je dobila nagradu za rijaliti-zvezdu.

U okviru manifestacije „Dani Vrnjačke Banje“ Merima Njegomir umalo je otkazala koncert zbog glumice Jelene Golubović. Pevačica je pred sami nastup poručila organizatorima da neće nastupati ukoliko u to vreme na sceni bude i glumica Jelena Golubović koja je dobila nagradu za rijaliti-zvezdu.

Pevačica je ovaj nastup ugovorila još pre nekoliko meseci, kada Jelena Golubović još nije bila ni u planu. Zahtevala je i uslovila organizatore da da dotičnu glumicu dovedu tek posle njenog nastupa. Jelenu je izgleda ova izjava naljutila jer je onda osula po pevačici rekavši da je ljubomorna na nju i da je došla onda kad je dogovorila sa organizatorom da dođe, a to je posle samog nastupa pevačice. Takođe, izjavila je i da je znala da joj smeta sigurno bi došla na koncert, i da bi tada sigurno svi prilazili njoj, a ne Merimi. Rekla je i da je sigurno Merimi u „Parovima“ bio favorit Gastoz narkoman koji tretira žene kao broj, pa se pita da li je i ona možda tretirana tako kada toliko krije svoj život.

meri1 merinasl

Jelena Golubović je izjavila i da će poštovati Merimu Njegomir onog trenutka kada ona bude kao Zorica Brunclik koja je na svom koncertu okupila sve svoje kolege. Pevačica nije odgovarala na telefonski poziv, tako da ne znamo njeno mišljenje na komentare glumice, ili jednostavno nije htela da se zamara ovakvim stvarima.

Iako je obrazovana, i njeno zanimanje reditelja i glumica uspešno obavlja, ova glumica postala je poznata svojim učešćem u poznatim šou-rijalitima, ali i po mnogim sukobima, među kojima je najpoznatiji onaj Vesnom Vukelić Vendi.

 

 

Reklame

Ostavite komentar