Najgori web sajtovi poznatih ličnosti

Izvor:
Postavljeno 26 Jul 2015

Zajednički imenilac svim poznatim ličnostima je jedno – a to je novac. Kako je promocija njihovog imena i dela veoma bitna, tako od njih očekujemo da u isto mnogo ulažu, podrazumevajući tu i dobro osmišljene i dizajnirane web sajtove.

Zajednički imenilac svim poznatim ličnostima je jedno – a to je novac. Kako je promocija njihovog imena i dela veoma bitna, tako od njih očekujemo da u isto mnogo ulažu, podrazumevajući tu i dobro osmišljene i dizajnirane web sajtove. Njihova cela karijera zavisi upravo od pojavljivanja u javnosti u svakom mogućem smislu, pa se u skladu s tim to očekuje i od njihove web prezentacije. Ipak, iako bi novac ovakve stvari trebalo da rešava, uverite se da to ipak nije uvek slučaj.

Tom Cruise je svakako jedan od njih u šta možete da se uverite i sami. Kada otvorite njegov sajt, melodramatično će vas dočekati njegov ozbiljno zagledani patetični pogled koji prodire u dušu, a pritom neki otrcani flash u pozadini odmotava otrcane scene iz njegovih filmova. Tu nije kraj, jer na sve to u pozadini automatski svira muzika. Gospodine Kruz, platite nekog i nešto više…

tom kruz

Paris Hilton ide odmah na drugo mesto. Pristup njenom web sajtu veoma zbunjuje, a od silnih informacija, brendova koje predstavlja, ne znate u šta da gledate. Kao da već ne znamo da se nalazimo na stranici Paris, pa nas u to treba svim mogućim sredstvima ubediti. Toliko reklama koje jer teško sve razabrati čine da sve više liči na neki promotivni letak.

pariz

Kod Bon Jovija tek sve zbunjuje. Navigacioni deo kod njega se nalazi svuda, levo, desno, gore, dole… Bar na četiri mesta možete da se integrišete na Facebook-u, Tweeter-u, ili da se prijavite na newsletter. Verovatno će uskoro da doda i peto dugme, pa ćemo moći sve to da gledamo – naravno, u krug…

Postoje stručnjaci koje ne morate da platite enormnim sumama novca, da bi web sajt izgledao kako treba.

bon j

 

 

 

Reklame

Ostavite komentar