Čudesna planina Rtanj u Srbiji u komunikaciji sa vanzemaljskim svetom

rtPrema izvorima najznačajnijeg američkog udruženja ljubitelja vanzemaljaca i NLO objekata, planina Rtanj u Srbiji prema kako tvrde centar je vanzemaljskog života i onostranih pojava u svetu. Ovo je njihova ocena koju su doneli nakon svojih istraživanja, a na svetskom kongresu UFO-loga koji je održan u Baltimoru.

Prema izvorima najznačajnijeg američkog udruženja ljubitelja vanzemaljaca i NLO objekata, planina Rtanj u Srbiji prema kako tvrde centar je vanzemaljskog života i onostranih pojava u svetu. Ovo je njihova ocena koju su doneli nakon svojih istraživanja, a na svetskom kongresu UFO-loga koji je održan u Baltimoru.

Brojna NLO udruženja i agencije iz celog sveta, tvrde da je ovo planina na kojoj se dešavaju neobične pojave, kao što su svetleći leteći objekti, avioni koje je nemoguće videti na radaru kada nadleću ovu planinu, neobične biljke jedinstvene u celom svetu, brojna elektromagnetna i jonizujuća zračenja, kao i neobični i veoma intrigantni pravilni piramidni oblik ove planine što nije zabeleženo nigde u celom svetu.

rt1

Sve ove paranormalne pojave nisu zabeležili samo očevici, nego i svetski mediji, i to sve unazad nekoliko decenija. Poznati SF literature, Artur Klark, tako je za planinu Rtanj zabeležio da Rtanj nije planina nego da se ispod krije piramida koja predstavlja najstariju tvorevinu najverovatnije vanzemaljske civilizacije.

O svemu ovome, i još brojnim neobičnim pojavama, postoje dokazi u vidu fotografija, svedočanja onih koji su se lično uverili, itd.

Da podsetimo, planina Rtanj smeštena je u istočnoj Srbiji, na udaljenosti od 200 km od Beograda. Pripada Karpatskim planinama, a njen najviši vrh, koji je ujedno prirodni fenomen kraškog reljefa iznosi 1565 m nadmorske visine i naziva se Šiljak. Bogata je florom i faunom, i mnoštvom autohtonih oblika biljnog sveta.

rt2

Ostavite komentar