Koje automobile voze poznati u Srbiji

Izvor:
Postavljeno 06 Aug 2015

auto acoIako mnoge poznate ličnosti u Srbiji voze reklamne automobile koje iz tog razloga često i menjaju, ima i onih kojima je automobil statusni simbol, pa zato na isto izdvajaju i značajnu svotu novca. Neki tu činjenicu vešto sakrivaju i ne odgovaraju na takva pitanja, drugi pak koriste priliku da javno pokažu svog četvorotočkaša. Ili više njih.

Iako mnoge poznate ličnosti u Srbiji voze reklamne automobile koje iz tog razloga često i menjaju, ima i onih kojima je automobil statusni simbol, pa zato na isto izdvajaju i značajnu svotu novca. Neki tu činjenicu vešto sakrivaju i ne odgovaraju na takva pitanja, drugi pak koriste priliku da javno pokažu svog četvorotočkaša. Ili više njih.

Pevačica Svetlana Ražnatović ne voli da se hvali automobilima, a da je to tako potvrđuje i činjenica da već godinama ima isti automobil.

Njene koleginice, Dragana Mirković i Dara Bubamara, njena su suprotnost, pa ne kriju da su obožavateljke luksuznih automobila, a iste ih veoma često i menjaju.

Poznato je da je Draganin suprug Toni Bijelić često nagrađivao istim, kada su u pitanju neki značajni događaji, kao što je rođenje njihove dece. Luče iz Kadindola danas u svom vlasništvu ima fabriku Majbah automobila, i višemilionski vozni park koji čine najskupocenije marke automobila poput Rols Rojsa, Lambordžinija, Ferarija, Bentlija, i dr.

AUTO

Poznata po ludoj i brzoj vožnji, pa u skladu s tim i kršenjem saobraćajnih pravila, pevačica Radojka Adžić, alijas Dara Bubamara tako ne bira mesto na kojem će parkirati svoje porše, a nedavno je njena lokacija za to bila tamo gde nijednom normalnom vozaču to ne bi palo napamet – na pešačkom ostrvu.

auto dara

Pevač Aco Pejović isto tako poznat je kao ljubitelj skupih i poznatih marki automobila, te je pored svog luksuznog automobila, prošle godine izdvojio 120 hiljada evra za novi rendž over diskaveri džip koji je poznat kao jedno ode najluksuznijih terenskih vozila.

auto aco

Reklame

Ostavite komentar