Napunite baterije uživajući u prirode

MOJA SRBIJAMeteorolozi i dalje najavljuju isto – tropske temperature i vrelo leto. Ipak, kako svi ne mogu da izdvoje vreme i novac za višednevna putovanja i odmore, moraju da se dosete nekih drugih destinacija, koje su im mnogo bliže, pristupačnije, ali podjednako lepe i ugodne za odmor, relaksaciju i užitak.

Meteorolozi i dalje najavljuju isto – tropske temperature i vrelo leto. Ipak, kako svi ne mogu da izdvoje vreme i novac za višednevna putovanja i odmore, moraju da se dosete nekih drugih destinacija, koje su im mnogo bliže, pristupačnije, ali podjednako lepe i ugodne za odmor, relaksaciju i užitak.

srb2

Srbija je zemlja koja raspolaže sa bogatim prirodnim resursima među kojima se izdvajaju banjska lečilišta koja sve više dobijaju na značaju u turističkom smislu. U njima svi mogu da pronađu nešto za sebe, a to su pre svega mir, opuštanje i osveženje. Smeštene najčešće u podnožju planina, bogate florom i faunom, čistim vazduhom sa odgovarajućom klimom, ova lekovita mesta prevashodno raspolažu sa lekovitim mineralnim izvorima, pelatom i prirodnim gasom.

MOJA SRBIJA

Svi navedeni prirodni resursi iskorištavaju se u svrhe lečennja, rehabilitacije, ali i relaksacije, a sve to najčešće se upotpunjava i sportsim i zabavnim aktivnostima, kako bi svaki gost u ovoj bogatoj ponudi pronašao nešto odgovarajuće za sebe.

Mnoge poznate ličnosti tako su i ovog leta posetile neku od banja, kako bi se odmorile od brzog i užurbanog života, a jedna od njih je i pevačica Severina Vučković, koja je slobodno vreme iskoristila da se skloni zajedno sa svojim novim dečkom, sinom pevača Kebe, Igorem Kojićem. Njihov izbor ovaj put bila je Banja Koviljača, a vreme su iskoristili da se odmore i pobegnu iz javnosti i svakodnevnice. Četiri dana koja su proveli u ovoj banji sigurno je uticalo na to da napune baterije i krenu u nove radne pobede.

srb1

 

Ostavite komentar