Nina Badrić pokazala svoju zavidnu figuru

Izvor:
Postavljeno 06 Aug 2015

ninaKako je poznata hrvatska pevačica, Nina Badrić, veoma aktivna na društvenim mrežama i svojim profilima, tako veoma često objavljuje fotografije iz svog života, ažurirajući ih redovno i pokazujući šta joj je svakodnevno dešava.

Kako je poznata hrvatska pevačica, Nina Badrić, veoma aktivna na društvenim mrežama i svojim profilima, tako veoma često objavljuje fotografije iz svog života, ažurirajući ih redovno i pokazujući šta joj je svakodnevno dešava.

Ipak, gotovo sve njene fotografije nisu one na kojima ona pokazuje svoj izgled, pa je tako ona koju je nedavno objavila bila iznenađenje. Objavivši fotografiju sa letovanja, Nina je pokazala svoju zavidnu liniju. Uz istu objavila je i komentar, gde je napisala da se fotografisala pre plaže našalivši se da nije fotoshop. Lepa pevačica napisala je #fotkalasamseprijeplaže#, #nijeFotošopMajkeMi#. Očigledno je da je i ona veoma zadovoljna svojim sadašnjim izgledom, te da ima šta i da pokaže, a to je dokazala i ovim za nju neuobičajenim gestom.

Naravno, zbog ove fotografije pevačica je dobila niz pohvalnih komentara svojih obožavatelja, što joj je sigurno godilo, jer je verovatno sa razlogom odvažila se na ovaj postupak.

Sa svojim vernim obožavateljima Nina je skoro objavila na Facebook-u i neke intimne stvari iz detinjstva rekavši da je ono bilo bezbrižno. Iako je danas i sama korisnik svih tehnoloških dostignuća, interneta i društvenih mreža, pevačica je napisla da pripada generaciji koja nije znala za mobilne telefone , te da su klinci bili usmereni jedni na druge. Za svoje detinjstvo kaže da je bilo u vremenu bez modernih tehnologija, i kada su se deca znala zabavljati.

nina

Reklame

Ostavite komentar