Severina i Kebin sin, Igor Kojić, tajno u Banji Koviljači

Izvor:
Postavljeno 06 Aug 2015

seve2Hrvatska zvezda, Severina Vučković ovo leto provela je tajno četiri dana u Banji Koviljači, sa svojim mladim izabranikom, sinom pevača Dragana Kojića Kebe, Igorom. Prema pouzdanim informacijama popularna pevačica boravila je u hotelu „Rojal spa“ gde je na Igorovo ime dočekao je predsednički apartman.

Hrvatska zvezda, Severina Vučković ovo leto provela je tajno četiri dana u  Banji Koviljači, sa svojim mladim izabranikom, sinom pevača Dragana Kojića Kebe, Igorom. Prema pouzdanim informacijama popularna pevačica boravila je u hotelu „Rojal spa“ gde je na Igorovo ime dočekao je predsednički apartman.

seve

Ovaj zaljubljeni par gotovo da i nije izlazio iz svog apartmana, a kako tvrdi osoblje hotela Severina se ponašala sasvim normalno, za razliku od mnogih drugih razmaženih zvezda i zvezdica. Normalno je komunicirala sa osobljem hotela, i nije imala posebne zahteve, jedino što je tražila bilo je doručak i kafa u sobi. I ovo objašnjavaju činjenicom da Severina i Igor nisu hteli da se susreću sa ostalim gostima kako bi sačuvali svoju privatnost.

seve1

Van radnog vremena Severina je odlazila na plivanje, na masažu i u saunu, i to u dogovoru sa menadžmentom hotela. Pevačicu i njenog dečka nakon zvaničnog zatvaranja spa centra za goste, osoblje je sprovodilo do bazena i turskih kupatila, gde bi golupčići ostajali dva, tri sata.

Severinu i Igora su posetili i Igorovi roditelji, Keba i Olja, kao i pevačica Tanja Savić koja je došla sa mužem.

Reklame

Ostavite komentar