Slavni glumac Rejf Fajns tajno u Beogradu

Izvor:
Postavljeno 06 Aug 2015

bgdIako je delimično uspeo da se zamaskira, ipak je ovih dana na aerodromu u Beogradu primećen poznati glumac Rejf Fajns. To mu je vešto pošlo za rukom u avionu, ali je na samom aerodromu ipak privukao pažnju.

Iako je delimično uspeo da se zamaskira, ipak je ovih dana na aerodromu u Beogradu primećen poznati glumac Rejf Fajns. To mu je vešto pošlo za rukom u avionu, ali je na samom aerodromu ipak privukao pažnju. Ovaj poznati glumac u Beograd je doputovao iz Hrvatske sa Briona gde je uživao sa glumcem Radetom Šerbedžijom i njegovom ženom Lenkom Udovički. U Beograd je doputovao kod prijatelja sa kojima je ranije sarađivao, a nastojao je da sačuva svoju privatnost, jer ovaj put nije došao radi posla nego radi odmora i uživanja.

bgd1

Glumac je viđen u društvu prijatelja u jednom beogradskom restoranu na večeri na kojoj je izgledao veoma zadovoljan i sretan. Očigledno je da mu naša hrana, mentalitet i zemlja odgovaraju, što je par godina unazad i sam izjavio. Rekao je da Beograd vidi kao veoma moćan grad koji odiše istorijom, a razlog njegovog dolaska u to vreme bilo je predstavljanje filma „Korioalan“ na tadašnjem Festu.

bgd2

Rejf Fajns se kratko zadržao jer je zbog poslovnih obaveza sutradan već našao se na beogradskom aerodromu. Ali, ovo je sigurno samo jedan u nizu njegovih dolazaka i poseta Beogradu koji mu se očigledno veoma dopao.

bgd

Reklame

Ostavite komentar