Šta to nude najluksuzniji hoteli na svetu

hotelPoznati magazin Elite Traveler napravio je listu najluksuznijih hotela na svetu, a oni koji su na vrhu ove liste sigurno su šok i za one koji su najbogatiji, iako oni jedino i mogu da sebi priušte ovakav luksuz.

 

Poznati magazin Elite Traveler napravio je listu najluksuznijih hotela na svetu, a oni koji su na vrhu ove liste sigurno su šok i za one koji su najbogatiji, iako oni jedino i mogu da sebi priušte ovakav luksuz. Onaj koji je odnio pobedu i našao se na tronu ispred svih ostalih luksuznih hotela, nalazi se na Maldivima i zove se Viceroy. Noćenje u ovom duplex smeštaju košta neverovatnih 1,700 dolara. Raspolaže sa 180 metara kvadratnih, sav je u staklu, a sagrađen je u obliku broda koji izgleda kao da je izokrenut na moru. Ovaj neobični izgled nije jedino što se ovako papreno naplaćuje, jer je i tu i spektakularni pogled kroz ovaj providni hotel.

hotel1

Drugo mesto zauzima brvnara Matakuri koja se nalazi na Novom Zelandu, a brvnara  je zapravo luksuzni apartman koji košta neverovatnih 6,000 po noćenju. Oko ove skupocene kolibe nalazi se šest različitih spoljašnjih prostora sa prekrasnim pogledom na jezero i planine. Tepihe u ovoj brvnari izradili su kostimografi iz filma Gospodari prstenova.

hotel2

The New York Palace, odnosno apartman Martina Katza po nazivu The Jewel, treći je po redu na listi najluksuznijih hotela na svetu. Celi apartman je u dijamantima, a svaki gost iz ovog hotela kući nosi dijamantni prsten Martina Katza. Naravno, sve ovo ulazi u cenu, koja za noćenje u ovom hotelu iznosi neverovatnih 40,000 dolara.

Ostavite komentar